SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Teknopark Ön Başvuruları Almaya Başladı

Aksaray Teknopark Ön Başvuruları Almaya Başladı

A - +

Ana Manşet - 07.12.2023 - 18:57

Aksaray Teknopark Ön Başvuruları Almaya Başladı

Kuruluş çalışmaları büyük bir hızla ilerleyen Aksaray Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Aksaray Teknopark), faaliyete geçme çalışmaları için gerekli olan ön başvuruları çevrim içi ortamda almaya başladı.

Aksaray Teknopark bünyesinde yer almak isteyen firmalar, girişimciler ve akademisyenler www.aksarayteknopark.com internet sitesine girerek, “hemen başvur” sekmesinden ön başvurularını kolaylıkla ve ücretsiz biçimde gerçekleştirebiliyorlar. Önden, bölgede inşa edilecek ana binadan Ar-Ge Ofisi kiralamak isteyenlerle, kendi binasını inşa etmek için arazi tahsisi talebinde bulunacak olanların başvuru süreci ise daha farklı ilerliyor. Bina ve arsa tahsisi talebi olan gerçek veya tüzel kişilerin, ön başvurunun ardından, bir gerekçe raporu hazırlaması ve hazırladıkları raporla birlikte Aksaray Teknopark İdari Ofisine başvuru yapması gerekiyor. İlgili ofis, kampüsteki Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezinin üçüncü katında yer alıyor.

İş ve işlem süreçlerine dair detaylı bilgilere Aksaray Teknoparkın internet sitesinin yanı sıra, 0382 288 2619 numaralı telefondan da erişilebiliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021