SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’lı Umreciler Mahsur Kaldı

Aksaray’lı Umreciler Mahsur Kaldı

A - +

Aksaray Haberleri - 30.03.2020 - 17:40

Aksaray’lı Umreciler Mahsur Kaldı

Kutsal topraklara Umre ziyaretine giden Türk vatandaşları Korona Virüs salgını nedeniyle Suudi Arabistan’da karantina altına alınınca mahsur kaldı.
Otellerde mahsur kalan 27’si Aksaraylı 362 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aracılığı ile yardım istedi. “Öleceksek de vatan topraklarında ölelim” diyen Umre kafilesi otelde kantinlerin kapalı olması ve yemek verilmemesi nedeniyle zor zamanlar geçirdiklerini dile getirdi.

Gazetemize ulaşan ve Aksaraylı Umrecilerin karantinada zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını dile getiren Ali Altınok “Mekke’de mahsur kaldık. Aramızda yaşlılar var. İlaç kullanmaları gerekli ancak ilaçları bitti. Hiçbir yetkili bilgi vermiyor. Geleceğimiz karanlık. Diyanetten de hiçbir yetkili ile iletişime geçemiyoruz. Burada mahsur kaldık. Bize yardım edin” dedi. Mahsur kalan Umrecilerin bir kısmının Konya ve Karaman’dan giden Umre ziyaretçileri olduğu öğrenildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021