SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Aksaray’lı iş adamı Köy Köy gezerek Erdoğan’a destek istedi

Aksaray’lı iş adamı Köy Köy gezerek Erdoğan’a destek istedi

A - +

Ağaçören Haberleri - 06.05.2018 - 14:33

Aksaray’lı iş adamı Köy Köy gezerek Erdoğan’a destek istedi

Aksaraylı iş adamı Yılmaz İlhan süslediği kamyoneti ile yollara düşerek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanına destek toplamak için Aksaray’ın 68 köy ve kasabasında gezerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.
Aksaraylı iş adamı Yılmaz İlhan 68 köy ve kasabada gezilerinde yaptığı konuşmasında; 24 Haziran Da Yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekili Erken Seçimler İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a imkanlarım ölçüsünde destek olmak için bu yola çıktım. Şahsım olarak hiç bir yere aday adaylığı gibi bir durumum olmayıp yapacağım çalışma ile ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı oyu haricinde hiç bir beklentim söz konusu dahi değildir.
Milletvekili seçim çalışmalarını ise ilimizde kendi partilerinden ADAY ADAYI olan milletvekili adaylarımız yapacaktır. Bizim bu yola çıkma nedenimiz Dünya 5’ten büyüktür. Bunu bilen biliyor. Bilmeyenlerde bilecek” bu seçim ya hep ya hiç seçimi olacaktır. Bu gün itibariyle giydirmiş olduğum kendi araçımla şehrimizin merkezine bağlı köylerimizi gezip merkeze bağlı köylülerimizi ziyaret etmek için yeni büyük türkiye’yi inşa etmek için benimde çorbada tuzum bulunsum maksadıyla yola çıkmış bulunuyorum. Ülkemiz Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk defa kendisine 50 yıllık, 100 yıllık hedefler koyuyor. Hatırlayın Ak Parti öncesi ertesi günün programı yapılamıyordu. Sizlerin destekleriyle Ak Partinin daha uzun süre iktidarda kalması hem huzurun hem de istikrarın devam etmesi açısından büyük önem taşıyor. Siyasette, bilimde, ekonomide, sporda hangi alanda olursak olalım gayemiz tek hedef uğruna bir ve dik olmaktır. O hedef vatanımızın, milletimizin bekasıdır.
İşte bu sebeple aklımızı, irfanımızı, sağduyumuzu milletin kürsüsünde aşkla, heyecanla ortaya koymak ,geleceğe bakmak için bu kutlu yola çıktık.Taktir her ne olursa olsun ,aynı heyecanla , inançla ülkemizin bir vatandaşı olarak üzerimizdeki oyunların farkına vararak çalışmaya davam edeceğim.BU çalışmayı ülke menfaatlerini göz önünde bulunduran muhtar bile olamaz diye ötekileştirilen 2001 yılında mensubu olmaktan gurur duyduğum ak parti yi kuran başbakanlık yapan halkın kendi iradesiyle seçtiği ilk cumhur başkanı sn Recep Tayyip Erdoğan için merkeze bağlı köylerimizi gezerek Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı seçilecek olan bu seçimde ittifak ortaklarımız mhp ve bbp başta olmak üzere reisimize destek veren tüm parti mensuplarına teşekkür ediyorum. Mazlumların yanında olan dünyanın gözünü diktiği şer odakların saldırdığı içimizde bulunan hainlerin yaptığı her türlü planlara rağmen yılmayan pes etmeyen bir dünya lideri olan sn Recep Tayyip Erdoğan için emek vererek saha çalışması yapmaya karar verdim. Aksarayı bütün ilçeleriyle kasabalarıyla köyleriyle gezmek isterdim lakin erken seçim süresi çok kısa olması nedeniyle merkeze bağlı 68 köyümüze gideceğim. Çünkü dünya bu seçimi izliyor. Bizde dünya liderini izliyoruz bizi izleyen bizlere değer veren tüm hemşerilerimi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Niyetimiz hayır akıbetimiz hayır rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021