SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ın çaresizliğine yalnızlığına kimsesizliğine dair sözümüz ve senedimiz var

Aksaray’ın çaresizliğine yalnızlığına kimsesizliğine dair sözümüz ve senedimiz var

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 14:59

Aksaray’ın çaresizliğine yalnızlığına kimsesizliğine dair sözümüz ve senedimiz var

MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER ilçe ve köylerde seçim çalışmalarına devam ediyor. Tuğrul Karacaer Acıpınar,Alanyurt,Sivrihisar, Akyamaç ve Güzelyurt’ta seçim gezileri esnasında yaptığı açıklamalarda iktidara yüklendi.

‘Bugün çok sevinçliyiz çünkü Aksaray adına 13 yıldır bir çift söz söylemeyenler milletvekilliklerinin son günlerinde bir şeyler söylemeye başladı. Aslında tam bir şeyler yapacaklarmış ki vekillikleri bitti. Yazık Aksaray’a çok büyük katkıları olmuştu. Esnafa,çiftçiye,fakir-fukaraya,memura, emekliye dair bir şey söylemeyenler vatandaşın içerisine çıkamayanlar anlaşılıyor ki MHP’nin yürütmüş olduğu seçim kampanyasını hedef almışlar.

Buradan sesleniyorum memur mutsuz, emekli umutsuz çiftçimiz huzursuz, ekemiyor biçemiyor, esnafımız siftah yapamıyor, milletten toplanan vergilerden oluşan bütçe denetlenmiyor. Bu denetimsizlik içinde, en fazla ölümlü iş kazası bizde, en fazla maden faciası bizde, OECD içinde en uzun çalışma süresi bizde, en zayıf iş güvencesi bizde, taşeronlaşma bizde, en düşük maaş bizde, yolsuzluk yoksulluk bizde.

Evlerine ekmek götüremedikleri için canına kıyan insanların, çöplüklerden yiyecek toplayan çocukların olduğu, soğuktan bebeklerin donduğu bir ülkede, bu sorunlara bu sıkıntılara bir şey demeyenler bu sorunların çözümü için 13 yılda bir şey yapmayanlar, bir gün olsun meclis kürsüsünden Aksaray için bir şey söylemeyenler, ilimize gelecek olan hizmetleri ilgisizlik yüzünden bir bir kaybettirenler şimdi diyorlar ki yapamazlar. Bizleri Milliyetçi Hareket Partisini kendileriyle karıştırıyorlar anlaşılan.

13 yıldır tren diyorsunuz, havaalanı diyorsunuz, tıp fakültesi diyorsunuz, devlet hastanesi diyorsunuz, Kızılırmak suyu diyorsunuz ama laf-ı güzaf. Keşke bu dediklerinizden şimdiye kadar sadece bir tanesini yapsaydınız da bizde teşekkür etseydik sizlere. Bunları yapamayanlar, bir gün olsun Aksaray’ın Aksaraylının halini hatırını sormadılar. Bu, garip ama mert yürekli insanların olduğu şehir; inanınki bunları yapamasanız bile gelip halini hatırını sormuş olsaydınız, iyi gününde kötü gününde elinden tutmuş olsaydınız, hastane blokları arasında oradan oraya koşturan yaşlı insanlarımızı görmüş olsaydınız, altı ay emek harcayıp sonrada hasat alamayan çiftçimizi görmüş olsaydınız, evine ekmek götüremeyen esnafımızı memurumuzu bilmiş olsaydınız, hani diyordunuz ya fıratın kenarında bir kuzu kaybolsa bizden sorulur diye işte kuzunun hesabını gerçekten sorsaydınız,kutu kutu paraların,trilyonluk saatlerin makam araçlarının,para sayma makinalarının hesabını sormuş olsaydınız Aksaray şimdi sizi bağrına basardı.

Ancak biz Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları olarak bu boş laflara aldırmıyoruz bunlarla harcayacak vaktimiz de yok. Bizler Aksaray da yeni bir medeniyetin temellerini atmaya.yeni bir kalkınma hamlesi yapmaya hazırız. Aksaray’ın çaresizliğine yalnızlığına kimsesizliğine dair sözümüz ve senedimiz var. Milliyetçi hareketin iktidarında Aksaray’ı hak ettiği yere kavuşturmak bizim boynumuzun borcudur. Artık bu şehrin heba edecek yılları kalmamıştır dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021