SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ın Ahmet Yaşar abisi basınla kahvaltıda buluştu

Aksaray’ın Ahmet Yaşar abisi basınla kahvaltıda buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2015 - 14:41

Aksaray’ın Ahmet Yaşar abisi basınla kahvaltıda buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında Somuncubaba sofrasında düzenlenen sabah kahvaltısında Aksaray’daki yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelen Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, 2015 Haziran ayında yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Basın toplantısında konuşan önemli açıklamalara değinen Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, Ben ilimizin eski siyasetçilerinden biriyim. 40 yıllık siyasi hayatımda her zaman görevde olmasam da hiçbir konuda taviz vermeden aktif siyasetin içerisinde yer aldım” dedi. Bu 40 yıllık sürede sadece 5 yıllık bir milletvekilliği görevi yaptım. Bunun yanı sıra partimizin 3 yıl Merkez Yürütme Kurulu üyeliği (MYK) görevinde bulunduğunu belirterek, Ülke turizmine katkıda bulunarak da siyaset içerisinde yer almaktayım. Siyaset benim hayat felsefem olduğu için, insanlara hizmet etmeyi seven biriyim. Partimizin 12 yıllık iktidarında Türkiye’de gözle görülür bir şekilde ivme kazanarak, 2023 vizyonuna daha hızlı bir şekilde ilerliyor. 2023 vizyonu demek, daha zengin ve daha gelişmiş bir ülke olacağını vurguladı. Siyasette paranız pul, karınız dul ve sizde kul olmak zorundasınız diyen Ak Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Yaşar; “ Cebinizdeki parayı meclis uğruna, parti uğruna, millet uğruna harcamak zorunda kalırsınız. İnsanları siyaseti yaşayarak öğreniliyor. İnsan ömrü de tecrübeyle çözülmüyor. Her tecrübenin elbette maddi ya da manevi bir bedeli vardır” dedi. Başkanlık sistemine değinen Yaşar; yapılan anketlere göre vatandaşlarımızın %65’i başkanlık sistemine geçilmesini istiyor. Başkanlık sistemine Geçilsin mi? Geçilmesin mi? diye referandum olsa ben emin ki, vatandaşımız evet oyu kullanacaktır.
Başkanlık sistemi ile hükûmet başkanının aynı zamanda devlet başkanı olduğu ve yürütme erkinin yasama organından bağımsız bir şekilde yönetimde bulunduğu, Cumhuriyete dayalı bir hükûmet sistemi olacak” şeklinde konuştu.
Konuşların ardından Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, basın mensuplarının sorunlarını cevapladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021