SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ı Temsil Edecekler

Aksaray’ı Temsil Edecekler

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2015 - 13:30

Aksaray’ı Temsil Edecekler

Aksaray Kılıçarslan İlkokulu folklor ekibi, Kahramanmaraş’ta yapılacak olan şampiyona öncesinde Aksaray Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan şampiyona için destek istediler.

17 Nisan Kahramanmaraş’ta çeşitli dallarda yapılacak olan Folklor şampiyonasına Aksaray’ı temsilen katılmaya hak kazanan Kılıçarslan İlkokulu minik folklor ekibi, turnuva öncesinde hazırlıkları tamamlamaya başladılar. Şampiyonda Aksaray’ı temsil edeceklerini söyleyen minik öğrenciler, Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya kupa sözü verdiler.

Bu duruma çok sevinen Başkan Yazgı, minik öğrencileri kararlı bir şekilde turnuvaya katılmasının başarıyı getirecek en önemli olgu olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, minik folklor ekibinden başarı beklediği sözünü yeniledi ve “Eğer turnuvadan kupa getirirseniz. Sizleri Konya’da ki Bilim Merkezine götüreceğim” sözünü verdi. Önümüzdeki süreçte Aksaray’a da Çocuk Bilim Merkezi inşa etme düşüncesini çocuklarla paylaşan Başkan Yazgı, “Kuracağımız Bilim Merkezinde her türlü konuyu inceleme ve araştırma imkânı bulacaksınız. Hatta deneyler bile yapabileceksiniz” diye konuştu.

Minik çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Yazgı, folklor ekibindeki öğrencilere hediyeler verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021