SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Aksaray’da Survivor Parkı Işıl Işıl Oldu

Aksaray’da Survivor Parkı Işıl Işıl Oldu

A - +

Belediye Haberleri - 09.11.2021 - 9:20

Aksaray’da Survivor Parkı Işıl Işıl Oldu

Aksaray Belediyesi şehri adeta yeniden şekillendiriyor. Alt ve üst yapıdaki hummalı çalışmanın yanı sıra şehir estetiğine katkı sunmaya devam ediyor. Son dönemde yapılan çocuk parkları ve ışıklandırma çalışmaları özellikle akşam saatlerinde adeta görsel bir şova dönüşüyor.

 

Bu çalışmalar kapsamında Aksaray’ın en büyük mahallelerinden biri olan Paşacık Mahallesi’ni de alışıla gelmişin dışında bir görselliğe ve eğlence şansına sahip olan yeni çocuk parkı mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı.

 

Çok yakında açılışı gerçekleştirilecek Paşacık Park’ta yeni nesil oyuncaklar çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlarken eğlence dünyalarına da zenginlik katacak.

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi; “Aksaray’ımız için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürürken sosyal yaşama katkı sunmaya da devam ediyoruz. Şehir genelinde bulunan birçok parkımızı revize ederken birçok noktada da yeni parklar kazandırıyoruz.

 

Mevcut parklarımız ve spor alanlarımızda koşulları daha sağlıklı bir hale kavuştururken diğer yandan yıpranan bölümleri hem yeniliyor hem de daha renkli bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapımını tamamladığımız ve çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Paşacık Parkı’mızı da hemşerilerimizin hizmetine sunacağız parkımız Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dedi.

 

6 Bin metrekare alana kurulan, modern ve farklı görünümüyle ilgi odağı olan parkta oyun alanlarının dışında spor sahaları, survivor parkuru, trambolin ve 500 metre yürüyüş yolu bulunuyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021