SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray’da Şehit Eren Bülbül Parkı açıldı

Aksaray’da Şehit Eren Bülbül Parkı açıldı

A - +

Ana Manşet - 27.08.2022 - 10:05

Aksaray’da Şehit Eren Bülbül Parkı açıldı

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün isminin verildiği park; Pınar, Kurtuluş, Laleli, Bahçeli Mahalle Meclisi toplantısı sonrasında düzenlenen törenle açıldı.

Aksaray Belediyesi’nin Kurtuluş Mahallesi Latif Emekli Caddesi üzerinde yapımını tamamladığı Şehit Eren Bülbül Parkı Mahalle Meclisi Buluşmaları toplantısında hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçiftçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şaban Yüksel, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ziraat Oda Başkanı Emin Koçak, AK Parti kadın kolları üyeleri, Mahalle Muhtarları, Pınar, Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahallesi sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mahalle Meclisi Buluşmalarında Pınar, Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahalle sakinleri dinledi. Vatandaşlar kendi mahalleleri ile ilgili istek ve önerileri Başkan Dinçer’e bizzat ilettiler. Belediye Başkanı Dinçer, kendisine yöneltilen soruları not alarak tek tek cevapladı ve birçok konuyu meclis toplantısı sırasında çözüme kavuşturdu.

Mahalle Meclis toplantısına 7’den 70’e herkesi dinleyen Başkan Dinçer, mahallede bulunan çocuklara mikrofon uzattı. Çocukların isteklerini dinleyen Başkan Dinçer, mahalle sakinleri tarafından alkışlandı. Belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, mahalle meclis toplantısında kendilerine böyle bir imkan sunulmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Mahalle Meclisi Buluşmaları toplantısından sonra Şehit Eren Bülbül Parkı açılışı gerçekleşti. Açılış töreninde tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Belediye Başkanı Dinçer ve davetlilerin katılımı ile Şehit Eren Bülbül Parkı dualar eşliğinde açıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Henüz 15 yaşında iken tamamen savunmasız ve üniformasız iken büyük bir kahramanlık göstererek şehit olmuş Eren Bülbül Kardeşimizin ismini verdiğimiz ve ismi Türkiye’ye mal olmuş tüm şehit çocuklara ithafen yaptığımız parkımızı açıyoruz. Parkımız mahallemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, parkın açılışına katılan davetlilerle birlikte park içerisinde incelemelerde bulundu.

Kurtuluş Mahallesi Latif Emekli Caddesi üzerinde toplam 6 Bin metrekare alana sahip Şehit Eren Bülbül Parkında, çocuklar için yeni nesil oyun grupları, her yaştan grubunun spor yapmaları için renkli zeminle yapılan basketbol ve voleybol sahaları, vatandaşların dinlenebilmeleri için kamelyalar ve park çevresinden de yürüyüş yolları bulunuyor.

Şehir genelindeki tüm parklarda olduğu gibi Şehit Eren Bülbül Parkının da günün her saatinde güvenle kullanılması için dekoratif aydınlatmalarla aydınlatıldı. Aksaray Belediyesi, parkın isminin yazılı olduğu Türk Bayrağı görünümlü tabelaya Eren Bülbül’e ithafen ’İyi Ki Varsın Eren’ yazdı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021