
Aksaray İlimizde her geçen gün istihdamda yüzleri güldüren gelişmeler yaşanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatları ile başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında Toplum Yararına Programı ile 1.138 kişi İşbaşı Eğitim Programı ile 350 kişi artı istihdam teşvik ile 3.084 kişi işbaşı gerçekleştirdiler.
Aksaray’da toplamda 4.572 kişi istihdam edildi hiç şüphesiz ki her gün büyüyen gelişen ve kapasitesini artıran sanayimiz ve OSB faaliyetleri göz önünde bulundurulduğunda Sayın Valimizin ve Milletvekillerimizin öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ticaret Borsası ve sektörün tüm temsilcileriyle belirlediğimiz 8.000 istihdam nihai hedefimiz 10.000 artı istihdam gerçekleşmiş olacaktır.
Bugün sadece İşbaşı Eğitim Programı kapsamında BİM alışveriş merkezlerinde çalışmak üzere 28 kişinin geçtiğimiz gün Eroğlu şirketinde 128 kişinin İşbaşı Eğitim Programı sözleşmesini imzaladık tüm yatırımcılarımızın işverenlerimizin ve esnafımızı işbaşı eğitim programı ile artı istihdam teşvikinden yararlanma ya davet ediyoruz. Bu teşvik uygulamalarından yararlanmak oldukça kolay işbaşı eğitim programı için işverenin en az iki sigortalı çalıştırması halinde 3. personeli İŞKUR veriyor 3 aylık maaşı ve yılsonuna kadar devam eden sigortası hükümetimiz tarafından karşılanıyor. Artı istihdam teşvik programı ile işvereniniz sadece yeni alacağı her personelin maaşını ödüyor 773 TL ye denk gelen Sigorta ve Vergi Primleri yine Bakanlığımız ve hükümetimiz tarafından karşılanıyor.
Cumhuriyet tarihinin en büyük teşvik olan artı istihdam projesinden yararlanmak için alacağınız yeni personelin üç ay sigortasız olması İŞKUR’a kayıtlı olması ve SGK borçlarının olmaması var ise yapılandırma da bulunması herhangi bir engel teşkil etmemektedir.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Haziran 2026 Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
27 Haziran 2026 Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
27 Haziran 2026 Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
0:00 Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
0:00 Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
0:00 DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
0:00 Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
