SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Aksaray’da Günlük 2 Bin 500 Çorba Dağıtılıyor

Aksaray’da Günlük 2 Bin 500 Çorba Dağıtılıyor

A - +

Belediye Haberleri - 01.12.2021 - 13:09

Aksaray’da Günlük 2 Bin 500 Çorba Dağıtılıyor

Aksaray Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile sunduğu çorba evi uygulaması vatandaşların takdirini topluyor. Belediyenin çorba evleri ve mobil çorba aracından günlük ortalama 2 bin 500 kişi yararlanıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in hayata geçirdiği Çorba Evi projesinden günlük binlerce kişi faydalanıyor. Aksaray Belediyesi çorba evleri İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesinde, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve mobil çorba aracı ile günlük farklı noktalarda vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde ikram edilen çorbalar vatandaşların içini ısıtıyor. Her gün sabah 07.00’da başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Aksaray Belediyesi, mobil çorba aracı ile özellikle üniversite öğrencilerin yoğun olarak kullandığı otobüs durakları başta olmak üzere her gün farklı noktalarda çorba dağıtımını sürdürüyor.

Mobil Çorba aracından sunulan sıcak çorba uygulamasını takdirle karşıladığını söyleyen üniversite öğrencisi Esra Er, “Belediyenin biz öğrencilere sunduğu bu hizmetten çoğu zaman faydalanıyoruz. Bu hafta sınav haftası olduğu için günümüz yoğun geçiyor. Bazı günlerde sabah çok erken saatte çıkmak zorunda kalıyoruz. Sabah sıcak çorbamızı içip okulumuza gidiyoruz. Belediyenin bu hizmetinden ve bizi düşünmesinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021