SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray’da 7 hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişi tutuklandı

Aksaray’da 7 hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişi tutuklandı

A - +

Ana Manşet - 04.04.2022 - 10:33

Aksaray’da 7 hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişi  tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Ortaköy ilçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli 6‘ncı Jandarma Trafik Timi, 29.03.2022 tarihinde saat 14.30 sıralarında Ortaköy İlçesi Salarıalaca köyü mülki sınırları içerisinde Aksaray-Kırşehir D757 karayolu üzerinde icra ettikleri devriye faaliyeti esnasında S.Ş. (1965) isimli şahsa ait faaliyette olmayan petrol istasyonunda, A.T.(1986) ve S.G. (1982) isimli şahısları hırsızlık yapmaya çalışırken yanlarında olay yerinden almış oldukları kesilmiş kablo ve muhtelif malzemelerle birlikte suçüstü yakalamıştır.

Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli şahısların yapılan sorgulamalarında, aynı şahısların Ortaköy ilçesi Harmandalı ve Salarıalaca köylerinde farklı tarihlerde toplam (7) ayrı Kablo Hırsızlığı olaylarına karıştıkları ve bu olaylarda mağdurlara ait trafolardan kablo ve elektrik panolarını çaldıkları da tespit edilmiştir.

Gözaltına alınan A.T.(1986-E) ve S.G.(1982-E) isimli şüpheli şahıslar, adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021