SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray-Yeşilova Yolu Yıl Sonunda Tamamlanacak

Aksaray-Yeşilova Yolu Yıl Sonunda Tamamlanacak

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2018 - 19:56

Aksaray-Yeşilova Yolu Yıl Sonunda Tamamlanacak

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yapımı %50 seviyesine gelen Aksaray-Yeşilova yolunda incelemelerde bulundu.
Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan ve ilgili firma temsilcileri ile görüşen Vali Pekmez, toplam 13 km’lik yolun yıl sonunda tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.
Yolun altyapısı tamamlanan 1,5 km’sinde asfalt serim işleminin başladığını belirten Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan, yol kalitesinin karayolları standartlarında olduğunu, özellikle bu yolda kullanılan altyapı malzemesi ile yolun çok üst kalitede yapıldığını ifade etti.
Vali Aykut Pekmez, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan işler ile Güzelyurt, Selime, Ihlara turizm yolları ve karayolları ağında bulunan diğer yolların durumu hakkında da bilgi aldı.
Yol yapımında çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Vali Pekmez, Aksaray’da yol kalitesinin daha üst seviyeye getirilmesi için ilgili kurumlarla birlikte gayret gösterdiklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021