SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi

Aksaray Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2017 - 15:17

Aksaray Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi

Aksaray Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma töreninde; Valimiz Sayın Aykut Pekmez bayramlaşma törenine katılan Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin, Baro Başkanı Beytullah Coşkun, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, kamu kurumlarının amirleri, sivil toplum kuruluşları bve vatandaşlarla bayramlaştı.

Valimiz Sayın Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindeki heyet ile Kadir Üçyıldız Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden Valimiz Sayın Pekmez daha sonra Aksaray Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden hastaları ziyaret ederek bayramlaştı. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Valimiz Sayın Pekmez, burada çocuklarla bayramlaştı. Valimiz Sayın Pekmez; beraberindeki heyet ile daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Jandarma ve Emniyet teşkilat mensupları ile bayramlaştı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021