SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Mehmet Ali Merç Gazetemizi ziyaret etti

Aksaray Milletvekili A.Adayı Mehmet Ali Merç Gazetemizi ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2015 - 18:42

Aksaray Milletvekili A.Adayı Mehmet Ali Merç Gazetemizi ziyaret etti

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adaylarından Mehmet Ali Merç Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.
AK Parti Aksaray Milletvekili aday adaylarından Mehmet Ali Merç Aksaray 7 Haziran Genel Seçimleri için vekil adaylarında aradıkları ve olması gerektiğine inandıkları özellikleri tartışırken, sayıları 3 haneli rakamı aşacağına kesin gözüyle bakılan AKP Vekil Aday Adayları da durmaksızın proje üretmeye devam ediyorlar.
Ancak üretilen ve kamuoyuyla paylaşılan projelerin neredeyse tamamı (istisna birkaç tane hariç) aday adaylarının vekil olması halinde gerçekleştirileceği belirtilen projeler.
Aday adayları içerisinde bazı istisnalar da çıkışları ile dikkatleri üzerine topluyor. Bunlardan birisi de AKP Aday Adaylarından Mehmet Ali Merç. Özellikle istihdam üzerine kurulu ticarette yurtdışı bağlantılı olmak üzere büyük yol kateden Aksaraylı İşadamı Merç; vekil olsa da olmasa da Aksaray’a yatırım yapacağının altını çiziyor.
AKP Aksaray Milletvekili Aday Adaylarından Merç projeden çok Aksaray’a yapacağı ve yapmaya başladığı yatırımları ile ilgili şunları söylüyor:
1.İki bin öğrencinin eğitim alacağı doğal kaynaklar ve enerji üzerine eğitim veren ve Türkiye’de bir benzeri olmayan enerji ve doğal kaynaklar Meslek Lisesi yatırımı olacak.
2. Ayrıca organize sanayi bölgesinde 12.000 m2 lik alanda uygulama laboratuarları ve imalat atölyeleri olacak.Ayrıca GSM ve yüksek gerilim direkleri de üretilecek.
3.Çalıştığımız ve çalışacağımız projelerin tüm metal ekipmanları üretim fabrikası kurulumu.
4.Güneş enerjisi sistemlerinin kurulum ekipmanları ve panelleri üretim fabrikası.
5.Yurtdışından alınmış ve yakında başlayacak projelerimiz için yaklaşık 10.000 kişi istihdam edilecek, benim amacım bu sayıdan çoğunu Aksaray’lı hemşerilerimizden sağlamak olacaktır.

6.Ayrıca yatırım danışmanlığı yaptığımız yabancı yatırımcıları Aksaray’a yatırım için ikna etmeye ve getirmeye devam edeceğiz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021