SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden örnek davranış

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden örnek davranış

A - +

Aksaray Haberleri - 13.05.2015 - 14:52

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden örnek davranış

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı başta Aksaray Devlet Hastanesi olmak üzere diğer sağlık tesislerine, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kitap, kıyafet ve oyuncak standları konuldu.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet DURGUT, kampanyanın örnek olması dileğinde bulunarak okunduğu halde evlerimizde raflarda tozlanmayı bekleyen kitaplar başta olmak üzere özellikle çocuklarım için kıyafet ve oyuncakları bağışlayabilecekleri standları başta Aksaray Devlet Hastanesi olmak üzere sağlık tesislerimize yerleştirdik.
Hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bu kampanya tüm Aksaray halkını davet ediyorum. Kullanmadığımız bir kenarda bekleyen her yaşa uygun kıyafet ve çocuklarımız için oyuncak, öğrencilerimiz için de kitap bağışlarını ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere kabul ediyoruz dedi.
Kampanya katılmak isteyen hayırseverler, her yaşa uygun kıyafetlerini, kitaplarını ve oyuncakları Aksaray Devlet Hastanesinde bulunan standa bırakarak ihtiyaç sahiplerini sevindirecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021