SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kılıçkaya oldu

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kılıçkaya oldu

A - +

Ana Manşet - 02.09.2023 - 19:12

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kılıçkaya oldu

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine gelen isim belli oldu. Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yapan Mehmet Emre Canpolat’ın Erzincan’a tayinin çıkmasının ardından yerine gelecek isim merak ediliyordu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak göreve gelen isim Hakan Kılıçkaya oldu. Hakan Kılıçkaya Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevine başladı.
HAKAN KILINÇKAYA KİMDİR?
15.11.1969’ da Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu. 1994 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1996 yılında İçişleri Bakanlı tarafından 8 ay süre ile İngiltere’ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderilen Hakan Kılınçkaya; Aksaray-Ortaköy, Kütahya-Hisarcık Kaymakam Vekillerinden sonra Sarız, Karaçoban, Bitlis Vali Yardımcılığı, Gülnar, Bünyan Payas’ta Kaymakamlık yaptı.
Son olarak Payas Kaymakamı olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığının 19.08.2017 tarihli ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararnamesi ile Gelibolu Kaymakamlığına atandı.

2006 yılında Mersin-Gülnar Belediye Meclisi ve Köseçobanlı Belediye Meclisleri’ nce, 2012 yılında Bünyan Belediyesi Büyüktuzhisar Belediye Meclislerinin almış olduğu karar ile Fahri Hemşehrilik beratları verilmiştir.
2010 yılında Kayseri Valisi, yaptığı örnek ve başarılı projeler nedeniyle “Yılın Kaymakamı” olması hususunda Türk İdareciler Derneğine teklifte bulunmuş, TİD teşekkür Belgesiyle taltif etmiştir.

Görev yaptığı Valiler tarafından birçok takdir ve teşekkür belgesi almış olup, ayrıca çalıştığı İl ve İlçenin sivil toplum kuruluşlarından çeşitli ödüller almıştır.
Yine Bünyan’a bağlı Tuzhisar Kasabasındaki Bulvara yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle Belediye Meclisinin 2009 yılında aldığı bir kararla Hakan Kılıçkaya Bulvarı adı verilmiştir.

Avrupa Birliği konularında inceleme ve araştırma yapmak üzere Belçika-Bürüksel’ de çalışma ziyareti, Hollanda’da Lahey ve Rotterdam Kentleri ile İtalya’da Cividale Kentinde incelemelerde bulunmuştur.
Halen Gelibolu Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Hakan Kılınçkaya, 1.sınıf Mülki İdare Amiridir.
Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021