SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray İl Jandarma Komutanlığından operasyon

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından operasyon

A - +

Ana Manşet - 16.03.2021 - 21:13

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından operasyon

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, organize suç örgütleri ile mücadele edilmesi, uyuşturucu/uyarıcı madde imal/ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Aksaray ili genelinde suç örgütü kurarak toplumun huzur ve güvenini bozan şahısların tespiti ve yakalanmaları amacıyla, 18 Aralık 2020 günü Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Planlı Faaliyet başlatılmış ve bu kapsamda farklı tarihlerde (14) ara operasyon icra edilmiştir.

Bu operasyonlarda suç örgütü üyesi (6) şüpheli tutuklanarak Aksaray T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (18) şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca devam eden takip ve Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatları doğrultusunda, Aksaray ili Merkez ve Ağaçören ilçeleriyle İstanbul ilinde 15 Mart 2021 günü eş zamanlı yapılan operasyonda, Organize suç örgütü kurarak uyuşturucu imal ve ticareti yapan H.G., E.B., İ.G., İ.A.,E.Y., Z.A., A.Ç., M.D., M.Ç., Ö.Ç., H.G., D.K. ve A.A., isimli şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramada; 5 adet tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 8 adet tabanca fişeği, 5 adet av tüfeği, 103 adet av tüfeği kartuşu, 42 adet uyuşturucu hap, 10 gr metamfeamin, 13 adet afyon sakızı kapsülü, 5 gr kubar esrar, 5 gr kenevir tohumu, 13 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı, suçtan elde ettiği değerlendirilen bir miktar para, 1 adet flaş bellek, 10 adet cep telefonu ve 10 adet sim kart ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheliler gözaltına alınmış olup, işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adlî makamlara sevk edileceklerdir.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021