SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 20. İyilik tırını İdlib’e

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 20. İyilik tırını İdlib’e

A - +

Aksaray Haberleri - 04.03.2020 - 12:35

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 20. İyilik tırını İdlib’e

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 20. İyilik tırını İdlib’e sığınan ve çoğunluğu Türkmenlerden oluşan kamplara gönderdi. Bahar Kalkanı Harekatı ile bir yandan ordumuz dosta güven düşmana korku salarken, diğer yandan insani yardım kuruluşları, özellikle çocuk, yaşlı ve yaralıların imdâdına yetişmeye çalışıyorlar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Müslümanlar olarak ağır bir imtihandan geçtiğimiz bu süreçte devlet-millet dayanışmasının ne kadar önemli olduğunu belirtti. Her zaman mazlum ve mağdurların yanında yer alan Aksaray’daki hayırseverlere teşekkür eden Korkmaz, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” ilkesi doğrultusunda gelecek nesillere iyilik ve insanlık konularında güzel bir miras bıraktıkları için Aksaray’lılar olarak kendilerini gururlu hissettiklerini ifade etti.
Korkmaz şöyle devam etti: “Zalim Esed ve işbirlikçileri savunmasız, silahsız, kadın, çocuk demeden mazlumlara kurşun sıkıp öldürmeye devam etse de, biz insanı yaşaması için çabalamaya gayret edeceğiz. İşte bizim onlardan farkımız budur. Rabbim tüm gönül dostlarının yardımlarını kabul buyursun. Güvenlik güçlerimizi de muhafaza edip, muzaffer eylesin İnşaAllah.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021