SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Aksaray İçin Gök Kubbede Hoş Bir Sada Bırakmak İstiyoruz”

“Aksaray İçin Gök Kubbede Hoş Bir Sada Bırakmak İstiyoruz”

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 15:37

“Aksaray İçin Gök Kubbede Hoş Bir Sada Bırakmak İstiyoruz”

Ak Parti Milletvekili adayı Nevzat Palta yaptığı basın açıklamasında şu konulara değindi: Öncelikle belirtmek isterim ki doğduğumuz büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz bu şehre Yüce Allah’ın izni, Partimizin yetkili organlarının teveccühüyle 10 yıl belediye başkanı olarak alnımızın akıyla hizmet etmek nasip oldu. Şimdi ise bu hizmet yarışına partimizin, sizlerin teveccühü ve destekleri ile Ak Parti milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktık. Allah nasip eder 7 Haziran seçimlerinde sizlerin destekleri ile vekil olduğum takdirde Aksaray ve Aksaray’ın yarınları için hizmet etmeye çalışacağım.

Kul Hakkı Yemedim, Yedirmedim!

Bizler bu hizmet yarışına bulunduğumuz makamlarda iken bizlere emanet edilenleri kimseye yedirmemeye, yedirtmemeye hülasa Aksaray için şairin dediği gibi “ Bu kubbede hoş bir sada bırakmak” için çıktık. Eğer 10 yıllık zaman dilimi içinde yanlış bir şey yapsaydık bugün ben burada olamazdım. Sizlerin yüzüne bakamazdım ama Allah’a hamd olsun ki yanlışımız asla olmadı. Yanlışlıktan kastımız şu ki; Allah vermesin hırsızlıktır, yolsuzluktur, namussuzluktur, ahlaksızlıktır. Bunlar bizim dünyamızda asla olmadığı gibi etrafımızda çevremizde de zaten böyle bir şey olmaz. Tabii bunun yanında bizlerin doğru diye hüsnüniyetle yaptığımız işlerde hatalarımız da olmuştur elbette. Ancak bu hatalarımızı da insan olmamızın bir gereği olarak görmemiz gerekir diye düşünmek lazımdır. Eğer böyle olmasaydı Cenab-ı Allah herkesi günahsız hatasız yaratırdı. Hata yapmak da kul olmanın bir gereğidir. Hamd olsun 10 yıllık belediye başkanlığımız sürecinde kul hakkı yemedim yedirmedim. Aynı zamanda şu da bilinmeli ki bu hizmet yarışında hiç kimseye de kin tutmadık, küsmedik, darılmadık. Bize oy versin vermesin bu şehirde yaşayan her kardeşimizi değerli gördük. Bize oy vermedi diye hiç kimseye sırtımızı dönüp hizmet etmemezlik yapmadık.

Bizler görevlerimiz esnasında hep yaşanabilir, güzel bir Aksaray ortaya çıkarmanın derdi ve gayretinde olduk. Herkes de takdir eder ki biz göreve gelmeden önce aldığımız Aksaray ortada idi. 10 yıl sonra görevi bıraktığımız zaman ki Aksaray da ortadadır. Şu an bu bayrağı başka bir arkadaşımız alarak daha yukarılara taşımak ve hizmet etmek için yoğun bir çaba ve gayretle çalışmaktadır. Şunu da ifade etmeliyim ki içerisinde bir nefer olmaktan her zaman büyük bir şeref duyduğum Ak Parti Türkiye’nin her köşesinde teveccüh bulmuş ve bunun sonucunda girdiği her seçimden muzafferiyetle çıkmış bir Türkiye partisidir. İktidar partisi olmanın verdiği güvenle de gerek ülkemize gerekse de şehrimize hizmet getirmede hiçbir sıkıntı olmamıştı. Ve bu yapılan hizmetler ve çalışmalar sonucunda bugün Türkiye ve Aksaray bu noktalara gelmiştir.

Bugün milletvekili adayı olarak siz halkımıza hizmet etme aşkı ve çabası içerisinde siz değerli hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Allah nasip ettiği takdirde siz değerli vatandaşlarımızın hizmetkârı olarak kaldığımız yerden Aksaray’a hizmet etmek için elimden gelen tüm çaba ve gayretleri göstereceğim. Bu yolda bizlerden dua ve yardımlarınızı esirgememenizi can-ı gönülden temenni ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021