23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu

Aksaray Devlet Hastanesinde, kullanım ömrünü tamamlamış lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları yenileniyor.
A, B, C Blok, M.Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniği (D Blok) ve Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği (E Blok) ile Aksaray halkına sağlık hizmeti veren Aksaray Devlet Hastanesinde bulunan 243 tuvaletin, kırık lavabo, sifon, kapı ve tuvalet taşları, ıslak zemin fayansları, su tesisatları ile lavabo aynaları yenileniyor.
Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, ADH bulunan 243 tuvaletin, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış lavabo, tuvalet taşları, sifon, ayna, su tesisatı, tuvalet kapıları ve ıslak zemin fayanslarının 2 ay gibi kısa bir sürede yenileneceğini ve ilk çalışmanın M. Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden başladığını açıkladı.
DAHA HİJYENİK ORTAMDA SAĞLIK HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başhekim Kılıçaslan; “Hastanemizde yıllardır kullanılan, kırık ve kullanım ömrünü tamamlamış, kırıklar ve çatlaklar nedeniyle su kaçıran ve binanın duvarlarına zarar veren lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yeniliyoruz. Kırık tuvalet taşlarında ve lavabolarda su kaçağı çok fazlaydı. Hastane binalarının duvarlarına, sıvalarına zarar vermekteydi.
Ayrıca vatandaşlarımızın şikayetlendiği konuların başında da, tuvalet ve lavaboların durumları gelmekteydi. Bütün bu nedenlerden dolayı hastanemizde bulunan 243 tuvalette tadilat çalışması başlattık. Yıl sonuna kadar bütün tuvaletlerimiz yenilenmiş olacak. Çalışmalarımıza Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğinden (D Blok) başladık. Amacımız, Aksaray halkına daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak ” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
10 Ekim 2026 Marmara’da deprem: sarsıntının büyüklüğü 3,5
10 Ekim 2026 BJK Spor Okulu Şanlıurfa’da kapılarını açtı
10 Ekim 2026 Sarıkamış ormanlarında 20 yıllık yaban hayatı araştırması: 600 bini aşkın kayıt elde edildi
10 Ekim 2026 Çaykur Rizespor 0-3 Fenerbahçe | Maç sonucu ve özeti
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
