SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyesi Zafer Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi Kurdu

Aksaray Belediyesi Zafer Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi Kurdu

A - +

Ana Manşet - 19.03.2024 - 11:14

Aksaray Belediyesi Zafer Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi Kurdu

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla şeffaflık ve açıklık ilkesinden yola çıkarak bütün çözümsüzlükleri ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışından yola çıkarak Zafer Mahallesi’nde tapu meselesinin çözümü için ilk adımın atıldığını söyledi. Başkan Dinçer, vatandaşın içinde olmadığı bir projeye de onay vermeyeceğinin de altını çizdi.

Aksaray Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Zafer Mahallesi’nde yıllardır süre gelen tapu meselesinin çözümü halkın görüşlerini almaya başladı. Mahallenin merkezi konumuna kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisinde mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm ile ilgili fikir ve taleplerine de başvuruluyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, daha öncede Hamidiye Alaca Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen tapu meselesini çözmüş ve yapılan düzenlemelerle Hamidiye Alaca Mahallesi’nde hak sahibi olduğu tespit edilen birçok kişi tapularını teslim almıştı.

Aksaray’ın bazı mahallelerinde benzer şekilde devam eden tapu meselesinin olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, şehir genelindeki tapu meselelerinin tamamının çözüleceğini işaret etti.

BÜTÜN ÇÖZÜMSÜZLÜKLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ

5 yıldır şeffaf, katılımcı ve hesap verilebilir yönetim anlayışı ile Aksaray’da çok güzel işler yapan ve birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tapu ile ilgili bütün çözümsüzlüklerin ortadan kaldırılacağını bildirdi.

Kentsel Dönüşüm Ofisi aracılığı ile Zafer Mahallesi sakinlerine bilgilendirme yapıldığını hatırlatan Başkan Dinçer, açıklamasının devamında “Zafer Mahallesine sakinlerine tapu meselesi ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm ile fikirlerini de alıyoruz. Sonuç olarak Zafer Mahallemizde vatandaşımızın istediği doğrultusunda yeni bir yol haritası belirleyip tapu meselesini çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Zafer Mahallesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde 2 ay süren bir çalışma yapılacağı ve bu süre zarfından vatandaşların istek ve taleplerinin kayıt altına alınacağı öğrenildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021