SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.05.2019 - 15:03

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Aksaray Belediyesi tarafından yaz döneminde futbol ve tenis branşlarında Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

17 Haziran’da start verilen Yaz Spor Okulları 7 Eylül’e kadar iki dönem şeklinde hizmet verecek. Aksaray Belediyesi’nin 8-14 yaş arası çocuklara spor tesislerinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan Yaz Spor Okulunda kayıtları başladı

Sporun ve sporcunun gelişimi için her alanda hizmetlere imza atan Aksaray Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi’nin her yaz çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulunda futbol ve tenis dışında gezi, sinema, değerler eğitimi ve eğitsel oyunlarla çocuklar için daha eğlenceli hale getiriliyor.

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okuluna başvuruda bulunmak isteyenler Yunus Emre Mahallesi Aksaray Belediye Spor Tesisleri ve Nakkaş Mahallesi Aksaray Belediye Spor Tesislerine müracaat edebilirler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021