Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyesi İhtiyaçları Yerinde Çözüme Kavuşturuyor

Aksaray Belediyesi İhtiyaçları Yerinde Çözüme Kavuşturuyor

A - +

Ana Manşet - 04.02.2023 - 8:16

Aksaray Belediyesi İhtiyaçları Yerinde Çözüme Kavuşturuyor

Aksaray Belediyesi, acil müdahale gerektiren hizmetleri yerinde tespit ederek sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Aksaray Belediyesi ekipleri, belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yer alan acil müdahale gereken noktalar tespit edilip kısa sürede çözülüyor.

Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden gelenler talepler ile vatandaşların doğrudan ilettiği istekler doğrultusunda ihtiyaç noktalarının konum bilgisini ilgili birimlerle paylaşan Belediye ekipleri, yapılması gereken tüm çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıyor. İlgili birime ulaştırılan sorunlar yerinde çözüme kavuşturuluyor.

Şehir genelindeki parklarda, kaldırımlarda, duraklarda oturma gruplarında ve ışıklandırmalarında günün her saatinde olumsuzluklar yaşanabiliyor. Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için harekete geçen Belediye ekipleri sorunun olduğu bölgede mobil araçlarla çalışma başlatılıyor. Bu yapılan çalışma metodu ile vatandaşlardan gelen talepler kısa süre içerisinde çözülmüş oluyor.

Çağrı Merkezi ve sosyal medya hesapları üzerinden gelen taleplerle ilgili yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların istek ve taleplerini kendilerine ulaşması ile birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlatıldığını ifade etti. Başkan Dinçer açıklamalarında vatandaşlara kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021