SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyesi Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Aksaray Belediyesi Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

A - +

Ana Manşet - 06.02.2023 - 9:12

Aksaray Belediyesi Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Aksaray Belediyesi Merkez üssü Kahramanmaraş olarak belirlenen ve ilimizde de hissedilen depremin yıkıcı etkilerinden mağdur olan vatandaşların yanında olmak için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da hissedildi. Özellikler güneydoğu Anadolu bölgesinde çok sayıda binanın yıkılması ölü ve yararlıların olması sebebi ile Aksaray Belediyesi’de yardım tırı çıkartmak için kampanya başlattı.

Aksaray Belediyesi yetkililer vatandaşlara Aksaray Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde ve Fatih Mahallesinde bulunan Kapalı Semt Pazarında oluşturulan toplama alanlarına yardım yapmaları çağrısında bulundu.

Depremzedelerin anlık ihtiyaçlarının karşılanması için havaların soğuk olması sebebi ile kuru gıda, ısıtıcı, battaniye ve giysi gibi yardımların öncelikli olması gerektiği vurgulandı. Yardım yapmak için bilgi almak isteyen vatandaşların 444 55 68 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri duyuruldu

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021