SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray 6. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Aksaray 6. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

A - +

Ana Manşet - 20.05.2022 - 11:14

Aksaray  6. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Aksaray Valiliği öncülüğünde ve Aksaray Belediyesi iş birliği ve Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Aksaray Tarım Platformu’nun koordinasyonu ile 6.Uluslarası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 25/28 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Aksaray başta olmak üzere TR71 bölgesindeki tarımsal potansiyelin çok yönlü olarak gözler önüne serileceği fuara, farklı sektörlerde ulusal ve uluslararası ölçekte 250 firma katılacaktır.

Çiftçilerimizin bir yandan modern teknoloji ürünü tarım alet ve ekipmanlarını tanırken diğer yandan tarım sektöründe alanında uzman kişilerle söyleşiler yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır.

Fuarımız, 25 Mayıs Çarşamba günü, Pazar Pazarı alanında ve saat 13.00’de açılacak ve dört gün sürecektir. 81 ilden katılımcıları ağırlayacağımız fuarda kültürel ve sosyal etkinlikler ile ünlü sanatçıların katılacağı konserler hemşerilerimizin beğenisine sunulacaktır.

Bu çerçevede,

– 25 Mayıs Çarşamba günü, saat 20.00’da Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray

– 26 Mayıs Perşembe günü, saat 20.00’da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi Konserleri olacaktır.

Vali Hamza Aydoğdu’nun teşrifleri, Tarım Platformu üyeleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla 23 Mayıs Pazartesi günü, Aksaray Ticaret Borsası Türk Otağında 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın geniş çaplı tanıtım toplantısı yapılacaktır. Tanıtım toplantımıza basınımızın değerli temsilcileri davetlidir.

Tüm hemşerilerimiz fuarımıza davetli olup teşrifleri bizleri onurlandıracaktır. Şehrimize ve çiftçilerimize hayırlara vesile olması dileğiyle.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021