SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AKP Milletimizi Hızla Sefalete Sürüklüyor

AKP Milletimizi Hızla Sefalete Sürüklüyor

A - +

Ana Manşet - 02.07.2021 - 16:46

AKP Milletimizi Hızla Sefalete Sürüklüyor

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösterdi.  Başkan Dilmaç zamlara ilişkin olarak açıklamasında: “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Fiyat İstikrar Komitesinin kurulmasının hemen ardından Elektriğe %15, doğalgaza ise %12 oranında zam yapıldı.

Doğalgaz zamlarına paralel olarak EPDK kararı ile “elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları” nedeniyle elektrik tarifelerine zam yapıldı. Bu zamla birlikte elektrik fiyatları son 3,5 yılda %122 zamlanmış oldu.
Zammın Temmuz ayından geçerli olacak şekilde yapılması 2021 yılının ilk altı aylık enflasyon rakamlarını düşük tutma çabasıdır. Böylelikle hem kamu çalışanlarının hem de emeklilerin alacağı zamlara esas olacak enflasyon rakamları düşük tutulmuş oldu. AKP’nin vatandaşı dolandırırcasına temmuz ayından başlattığı zamlar hükümetin tasarruftan ne anladığını da gözler önüne serdi.  AKP milletimizi hızla sefalete sürüklüyor. Bu gidişata erkenden dur denilmelidir” dedi.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021