SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akin Köyü Kurumsallaşıyor

Akin Köyü Kurumsallaşıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 16.10.2014 - 21:33

AKİN KÖYÜ KURUMSALLAŞIYOR

AKİN KÖYÜ KURUMSALLAŞIYOR

Akin Köyü kurmsallaşma aşamasında Aksaray’da bir ilke imza attı.
Aksaray merkeze bağlı Akin Köyü muhtarı Üçler TAŞ, göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı hizmet ve yeniliklerle köy halkının gözde muhtarı olmaya devam ediyor. Muhtar Üçler TAŞ Köyüne logo hazırlatarak muhtarlık hizmetlerini kurumsallaştırarak devam edeceğini söyledi.
Akin köyüne yapılan logo ile ilgili açıklamada bulunan muhtar TAŞ; Köye göreve başladığımız günden bu yana köy halkına verdiğimiz hizmet sözlerimizi tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz. Başta ekibim olan encümen üyelerimin ve sonra köy halkının desteği ile imkanlarımız dahilinde köyümüzü en iyi yere getirmeye ve köy halkımızın hakettiği hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Köy halkımızın çoğunluk nüfüsu yurt dışında olması hasebiyle köyümüz Aksaray’da ki bilinirliğinin yanında Yurt dışında da ismi oldukça telaffuz edilen köyler arasında bulunmakta. Bu düşünceyle yola çıktığımızda köyümüzü daha fazla tanınır hale getirebilmek amacıyla köyümüzü kurumsallaştırarak hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu kurumsallaşmanın ilk adımında logomuzu yaptırdık ve bundan sonraki tüm çalışmalarımızda logomuzu kullanacağız. Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021