SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akçed Hayme Hatun Anaokulunu Ağaçlandırdı

Akçed Hayme Hatun Anaokulunu Ağaçlandırdı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.05.2015 - 8:57

Akçed Hayme Hatun Anaokulunu Ağaçlandırdı

Sosyal, kültürel, gençlik, spor ve çevre alanlarında çok sayıda faaliyeti başarı ile gerçekleştiren Aksaray Kültür Çevre G. S.K. Derneği (AKÇED), Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği(ÇEKUD) ile birlikte Hayme Hatun Anaokulu bahçesini ağaçlandırdı.

Fidan dikim programına AKÇED gönüllüleri ve izcileri ile ÇEKUD il temsilcisi Hasan Ural katıldı.

“Daha önce, Milli eğitim Müdürlüğü ile “Tohumdan Fidana” projesini Aksaray Merkezdeki tüm okullarda uyguladıklarını, Taptuk Emre Ortaokulu, Doğanlarla Ortaokulu, Havva Kulak Ortaokulu, Sosyal Bilimler Lisesi ve Çavdarlılar İlkokulu bahçelerinde ağaçlandırma faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen AKÇED yetkilileri, ağaçlandırma ile ilgili çeşitli projelerle Aksaray’a hizmetten gurur duyuyoruz. Dediler.

Hayme Hatun Anaokulu Müdiresi Zeynep Nebioğlu, daha önce AKCED’in çevrecilik formatörlük hizmet içi eğitimlerine katıldığını, AKÇED’in çalışmalarından haberdar olduğunu ve yaptıkları ağaçlandırma ile okulumuzun önemli bir ihtiyacı giderilmiştir. Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021