SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray’lı Şehidin Baba ocağına acı haberi ulaştı

Aksaray’lı Şehidin Baba ocağına acı haberi ulaştı

A - +

Ana Manşet - 13.01.2024 - 1:24

Aksaray’lı Şehidin Baba ocağına acı haberi ulaştı
Pençe kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Aksaraylı üsteğmen Gökhan Delenin Ereğli Kapı Mahallesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Kilit hava destekli kara harekatı bölgesinden acı haber geldi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölgedeki bir askeri üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan asker sayısının 6’ya yükseldiğini, yaralı asker sayısının ise 7 olduğunu açıkladı.
ŞEHİDİN BABAEVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI
Çatışmada şehit olan Aksaraylı Üstteğmen Gökhan Delenin Ereğli kapı mahallesi Efe sitesindeki baba ocağına gelen Aksaray İl jandarma komutanlığında görevli Askeri personel Şehidin Babasına acı haberi ulaştırdı Şehit Oğlunun Şehit haberini alan Baba Bayram Delen ve Anne Zeynep Delen’in acı feryadı yürekleri yakarken Acı haberi alan şehit yakınları fenalaştı Şehit Gökhan Delenin Aksarayda’ki baba evine Türk bayrağı asıldı.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021