SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

A - +

Ana Manşet - 10.08.2022 - 11:42

AK Parti’nin “Yüz Yüze 100 Gün” Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

AK Parti Aksaray teşkilatının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı tüm hızıyla devam ediyor.

Sahada vatandaşların taleplerinin alındığı “Yüz Yüze 100 Gün” programına AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyeleri, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri Aksaray’ın tüm mahallelerini kapsayan saha çalışmalarını sürdürüyor.

İl merkezinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra özellikle engelli, gazi ve şehit yakınlarını ziyaret eden AK heyet, yaz boyunca 100 gün aralıksız devam edecek programa oldukça önem veriyor.

AK Parti’nin milletin bağrından çıkmış, devlet, millet ilişkisi olan bir parti olduğunun altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Sürekli sahadayız. Hatırlanacağı üzere geçen senede Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve tüm teşkilatımızla İlçe, Belde, köy, kasaba ziyaretlerimiz olmuştu. Seçim çalışması olması ötesinde, bir çalışma yapıyoruz.”

AK Parti olarak esnafla, vatandaşla, toplumun tüm kesimiyle hiçbir zaman gönül bağını koparmadıklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, şöyle devam etti: “Biz hiçbir zaman seçimden seçime vatandaşını hatırlayan parti olmadık. 2018 seçimlerinden sonra sahadan inmeyeceğiz demiştik. Söz verdiğimiz gibi Milletvekillerimizle, teşkilatımızla sürekli sahada milletimizle bir ve beraberiz. Vatandaşlarımızın, esnafımızın, herkesin sorunlarını birebir dinliyoruz. Görüntü olsun diye değil, vatandaşlarımızın bizden beklentilerini çözmek için çalışıyoruz. Alternatifler üzerinde çalışarak milletimizin lehine olabilecek en iyi çözümleri bulma yolunda gayret sarf ediyoruz. Sahadan aldığımız talepler, beklentiler elbette ajandalarımızda kalmıyor. Çözülmesi gereken sorunları yerelde ise yerelde, değilse Ankara’da ilgili makamlara iletiyoruz. Derdimiz bütün vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek. AK Parti milletin partisidir. Bizlerde üzerimize düşen neyse onun gereğini yapıyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021