SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Milletvekili aday adayı Ergin Gazetemizi Ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ergin Gazetemizi Ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 22.01.2015 - 16:24

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ergin Gazetemizi Ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili aday adaylarından İbrahim Ergin Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret edip güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Milletvekili aday adaylığı kapsamında medya kuruluşlarını ziyaretlere devam eden Av İbrahim Ergin, Birlik Haber Gazetesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekilliği çalışmalarına durmaksızın devam ettiğini ifade eden Ergin “2011 yılındaki seçimler için yaklaşık bir yıl önce çalışmalara başlamıştık. O günden bu yana hiç durmadan, çalışmamıza ara vermeden devam ettik. Bugün de Birlik Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Seçime kadar çalışmamızın ivmesini artırarak devam edeceğiz.” dedi. ABirlik Haber Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni Yaşar Sarıkaya ise ziyaretlerinden dolayı İbrahim Ergin’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021