SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Ak Parti İl Başkanı Altınsoy İstifa Etti

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy İstifa Etti

A - +

Ana Manşet - 11.01.2023 - 16:40

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy İstifa Etti
AK Partimizin kuruluşundan itibaren gönül bağı ile bağlı olduğum ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği ile başlayan hizmet yolculuğumda,merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği,10 yıl belediye meclis üyeliği, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı, belediye başkan vekilliği, ve il yönetim kurulu üyeliği görevlerini onurla ve gururla yürüttüğüm partimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN tensipleriyle 12 Eylül 2017 tarihinden bu güne kadar AK PARTİ Aksaray il başkanlığı görevini yürütmekteyim.
Bugün itibariyle genel merkezimizin takdir ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN olurlarıyla 2023 genel seçimlerinde aday adayı olmak üzere il başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada AK davamızın izinde Cumhurbaşkanımızın emrinde verilecek tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye hazır olduğumu beyan etmek istiyorum.
Göreve atandığım günden itibaren desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Genel Başkan Yardımcımız,Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başta olmak üzere tüm genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı arz ediyorum.
AK davamıza hizmet etmeye başladığım günden itibaren birlikte omuz omuza görev yapmış olduğumuz, il başkanlarımız, milletvekillerimiz, il belediye başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, belde başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri,mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri,sandık başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, ,ilçe-belde belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz,il genel meclis başkanlarımız ve il genel meclisi üyelerimiz olmak üzere partimizin en kıymetli organı olan ve partimizin ana çekirdeğini oluşturan parti üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021