SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon toplantısı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon toplantısı

A - +

Yerel Haberler - 17.05.2022 - 15:01

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon toplantısı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın başkanlığında düzenlenen ‘Ak Parti İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon’ toplantısına; Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Balıkesir İl Koordinatörü ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Adil Çelik, İsmail Ok ve Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ak Parti İlçe Koordinatörleri, 20 İlçenin Belediye Meclis Üyeleri ve 20 İlçenin Ak Parti İlçe Başkanları ile Yerel Yönetim Başkanları katıldı.

 

EKREM BAŞARAN: 2023’E KADAR DURMAK YOK YOLA DEVAM…

Toplantının açılış konuşmasında; 2023 seçimlerine daha yoğun ve sıkı çalışarak hazırlandıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, gündeme dair konular hakkında bilgilendirmede bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, meclis aritmetiğinin Ak Parti lehine değiştiğini ve seçimlere kadarda katılımların olmasıyla daha da güçleneceklerini ifade eden Başkan Başaran, Ramazan Ayı’nda yaptıkları çalışma ile ilgili bilgi verdi. Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in ‘30 gün Ramazan’ı 100 gibi yaşayalım’ sözünü bihakkın yerine getirdiklerine belirten Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, İl Teşkilatına, İlçe Teşkilatlarına, Belediye Başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak önümüzdeki günlerde tüm ilçelerde daha yoğun bir çalışma dönemine gireceklerinin altını çizen İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ramazan’da Balıkesir’de Ak Parti rüzgarının estiğini ve 2023 seçimlerine kadar da durmayacaklarını belirtti.

 

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon toplantısında tek tek söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Milletvekilleri yapılan çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bilgi paylaşımında bulundu. Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci’de yapılan çalışmalardan dolayı Ak Parti İl Teşkilatına teşekkür ederek, bundan sonra daha gayretli ve özverili bir çalışma ile 2023 seçimlerinden zaferle çıkacaklarını ifade etti. Toplantı Meclis Üyeleri ile karşılıklı sohbet ve istişare ortamında sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021