SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Başaran 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Başaran 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı

A - +

Yerel Haberler - 09.11.2021 - 9:51

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Başaran 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran 10 Atatürk’ü Anma mesajında Türk Milletinin tüm fertleriyle topyekun bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletten aldığı güçle büyük başarılara imza attığını ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş bir lider olan Gazi’yi anlamalı, milli irade aşığı bir şahsiyet, bir insan olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı; yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz” dedi.

Mesajında, Cumhuriyet’in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yılında saygıyla yad ettiğini aktaran Başaran, aziz milletin tüm fertleriyle topyekun bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Atatürk’ün, milletten aldığı güçle büyük başarılara imza attığını ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini söyledi.

Başaran, “Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm engelleme teşebbüslerine rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir. Bugün her ne kadar şehidimize, efradına hakareti normal karşılayanlar, hak görenler unutmamalıdır ki şehitlerimiz ve onların emanetleri bizlerin baş tacıdır. Atamıza olan minnetimiz, geleceğe karşı sorumluluğumuz hiçbir zaman bitmeyecek. Güçlü Türkiye’yi, Güçlü bir iradeyle inşa etmeye devam edeceğiz.

Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları yılmadan, yorulmadan hayata geçiriyoruz. Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021