SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Siyaset » AK Parti Ailemiz Günden Güne Büyüyor

AK Parti Ailemiz Günden Güne Büyüyor

A - +

Siyaset - 21.12.2021 - 10:27

AK Parti Ailemiz Günden Güne Büyüyor

AK Parti’nin, Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da günden güne büyümeye devam ettiğini belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “Binlerce vatandaşımız ile gönül bağımızı resmileştirdik. Bizimle bu kutlu yolda yürümek isteyen tüm kardeşlerimi, partimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, gönül kapımızı hep açık tuttuk. İl, İlçe ve belde teşkilat üyelerimiz ile birlikte çıktığımız Gönül Seferberliğinde, daha iyi bir gelecek ve güçlü ülke Türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti ailesinin günden güne büyümeye devam ettiğine değinen Altınsoy, “AK Parti ailemize sayısı 5 bini aşan yeni kardeşimizi kazandırdık. Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı, bir kısmının da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde üye olmalarını sağladık. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir. Yeni üyelerimizle birlikte Aksaray’ımızdaki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mize olan teveccühünün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini AK Parti’de gördüğünün inkar edilemez bir işaretidir. Gönül bağını bizle resmileştirmek isteyen her kardeşimi üye olmaya davet ediyorum. AK Parti ailemize katılan yeni dava gönüllülerimize, kıymetli üyelerimize tekrardan hoş geldiniz diyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021