SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İkinci Manşet » AK Kadınlar Ramazanın Bereketini Paylaşıyor

AK Kadınlar Ramazanın Bereketini Paylaşıyor

A - +

İkinci Manşet - 27.04.2021 - 20:33

AK Kadınlar Ramazanın Bereketini Paylaşıyor

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri her sene Ramazan ayında gerçekleştirdikleri programlarına bu yıl da devam ediyor.

Pandemi kurallarına riayet edilerek Ramazan ayında da çat kapı ev ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Hayırda yarışmak konusunda Ramazan ayının bir fırsat ayı olduğunu dile getiren Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım sloganı ile çat kapı ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu çerçevede AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak ilimizdeki ihtiyaç sahiplerimizin sofralarına bizimde bir katkımız olsun istiyoruz. İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerimizle koordineli şekilde yürüttüğümüz bu çalışmalarda öncelikle Allah’ın rızasını kazanmanın gayreti içerisinde olmaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Aksaray İl teşkilatları olarak Ramazan süresi boyunca birçok ailenin kapısını çalacaklarını dile getiren Başkan Polat, “AK Parti’nin Türkiye’ye kazandırdığı en önemli konulardan biri de paylaşma ve yardımlaşma kültürünü benimsemiş ve benimsetmiş olmasıdır. AK Partinin neferleri olarak ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ düsturu ile hareket ediyor, ilimizde bulunan herkese ulaşmaya gayret ediyoruz. AK kadınlar olarak parti büyüklerimizin gece gündüz demeden hizmet etme aşkını kendimize örnek alıyor, Aksaraylı hemşerilerimizin sofrasına, acısına, kederine, mutluluğuna ortak oluyoruz” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021