SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Siyaset » AK Heyet’ten Esnaf Ziyareti

AK Heyet’ten Esnaf Ziyareti

A - +

Siyaset - 29.06.2021 - 9:54

AK Heyet’ten Esnaf Ziyareti

Her fırsatta esnafları ziyaret ederek taleplerini dinleyen AK heyet, ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri, şemsiyeli sokaktaki esnafı ziyaret etti.

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde sabır ve özveri gösteren Aksaray esnafına teşekkür eden AK heyet, “Devlet, millet el ele vererek bu zor günleri birlikte atlatacağız” mesajı verdiler.

Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen heyet, alışveriş yapan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet yapmayı ihmal etmediler.

Esnaf ziyaretlerini önemsediklerinin altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketimiz ile birlikte inşallah esnafımız bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacak. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, tüccarımızın yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önem arz ettiğini belirten Milletvekili Cengiz Aydoğdu’da, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini hatırlattı.

Her yapılan hizmetin vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise, yapılan hizmetlerde vatandaşın memnuniyetini gördükçe kendilerinin de mutlu olduklarını ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021