SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Heyet Umreye Gidenleri Uğurladı

Ak Heyet Umreye Gidenleri Uğurladı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.01.2016 - 13:15

Ak Heyet Umreye Gidenleri Uğurladı

Ak heyet Ortaköy’den kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için gidecek olan kafileyi Ortaköy Merkez Alipaşa Camii’nden yakınları ile birlikte dualarla uğurladılar.

Uğurlamaya; AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı, Ortaköy İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için gidecek olan yolcularıyla tek tek görüşülerek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Ak heyet, Umre ziyaretine giden vatandaşların ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanlarına ortak oldular.

Umre vazifesini yerine getirecek olan kafileye hitaben Ak Parti Heyeti; Allah niyetinizi kabul eylesin. Sabırla gider, gittiğiniz yerden de hayırlarla dönersiniz. Kutsal topraklarda Ülkemiz ve tüm dünya için hayırlısıyla dua edip hayırlısıyla inşallah dönersiniz dediler. Umre vazifesini yapacak olan kafile, karşılarında kendilerini uğurlamak için gelen Ak Heyet’e uğurlamadan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021