SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AK Heyet Tarım ve Hayvancılık Alanındaki Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Heyet Tarım ve Hayvancılık Alanındaki Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

A - +

Ana Manşet - 07.02.2024 - 9:49

AK Heyet Tarım ve Hayvancılık Alanındaki  Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti heyeti, Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Her gün binlerce vatandaşla bir araya gelerek, yeni dönem için talep ve önerileri dinleyen AK Parti heyeti; Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Yönetimini, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız’ı, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan’ı, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin’i ziyaret ederek Aksaray’da tarım ve hayvancılığın geliştirilebilmesi adına yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Yapılan ziyaretlerde sivil toplum kuruluşu temsilcilerine 5 yıllık görev süreci içerisinde Aksaray’a alternatif ürün çeşitliliği kazandırmak için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın her alanda daha da ileriye taşınması için yeni dönemde de istişareye dayalı yürüttükleri yönetim anlayışının süreceğini belirtti. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetinin yaptığı ziyaret için teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021