SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AK Heyet Servisçiler ve Taşımacılar Dernek Üyeleri İle Bir Araya Geldi

AK Heyet Servisçiler ve Taşımacılar Dernek Üyeleri İle Bir Araya Geldi

A - +

Ana Manşet - 08.05.2023 - 20:38

AK Heyet Servisçiler ve Taşımacılar Dernek Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Seçim ziyaretlerini sürdüren AK heyet bugünde Aksaray Servisciler ve Taşımacılar esnafıyla bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Aksaray servisçiler ve taşımacılar Dernek Başkanı Emrah Öztürk ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunup, esnafın talep ve önerilerini de dinledi.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi: “14Mayısta ülkemizin kaderine etkileyecek önemli bir seçim öncesi bizlerde Ak heyet olarak Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için sıkılmadık el bırakmamak adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Bugünde binlerce insanımızın iş yerlerine, okullarına ulaştıran servisçilerimizi bir araya gelerek hem hasbihal ettik hem de sayın Cumhurbaşkanımıza destek ve dualarını istedik. Bizleri misafir eden servisçilerimize hoş sohbetleri ve misafirperver yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. İnanıyorum ki necip milletimiz istikrardan yana oy kullanarak Türkiye Yüzyılının miladı başlatacak” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021