SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Ak Gençlikten Hayırlı Olsun Ziyareti”

“Ak Gençlikten Hayırlı Olsun Ziyareti”

A - +

Aksaray Haberleri - 08.08.2015 - 12:45

“Ak Gençlikten Hayırlı Olsun Ziyareti”

AK PARTİ Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet KILIÇ yazılı yayınladığı basın bildirisinde, İl Gençlik Kolları yönetim kurulu olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yeni atanan İsrafil Aktürk müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, görevlerinde başarılar diledik, dedi.

Biz müdürümüzün aldığı görevler süresince tanıyoruz. Gayretli, işinin ehli olan ve mücadeleci birisi olduğunu biliyoruz diyen Kılıç, İnşallah bu heyecanı burada bir kat daha artırarak devam eder. Biz Ak Parti gençlik kolları teşkilatı olarak görev heyecanı eksilmesin diyerek, tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiriyiz” şeklinde konuştu.

Kendisi hakkındaki düşüncelerden ve yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifada eden, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Artık yürümeyeceğiz, koşacağız, Ne yaparsak kendi memleketimiz için yapacağız. Memleketimiz için bir tuğla daha fazla koymanın heyecanı içerisindeyim, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021