SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak gençlik kollarına yeni başkan ataması yapıldı

Ak gençlik kollarına yeni başkan ataması yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.09.2015 - 18:13

Ak gençlik kollarına yeni başkan ataması yapıldı

Ak Parti Aksaray Gençlik Kollarına yeni atama yapıldı.Ak Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanlığına Muhammed Aktaş atandı. Aktaş yaptığı açıklamada; Ak parti Aksaray il Gençlik Kolları başkanlığı görevine bugün itibariyle atanmış olup, bu kutlu yolda hizmet etme şerefine nail olduğum için öncelikle yaşadığım onuru dile getirmek istiyorum.

Ak parti kuruluşundan bu yana Ak Kadrolarda görev alan tüm kardeşlerimin büyük emekleri bulunmaktadır. 13 yıl boyunca gençlik teşkilatımızın her kademesinde hizmet veren tüm dava arkadaşlarıma ve 3 yıl boyunca başkanlık görevini yürüten Abdulsamet Kılıç’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Teslim aldığımız bu hizmet bayrağını daha da yukarıya çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var ve ülkemiz kritik bir süreç yaşamaktadır. Her seçimde olduğu gibi tüm gençlik kolları teşkilatı olarak birlik beraberlik içerisinde yüreğimizi ortaya koyarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021