SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

A - +

Ağaçören Haberleri - 17.09.2018 - 16:28

Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Ağaçören Kaymakamı Zikrullah Erdoğan; Tatlı bir heyecan ve umutla başladığımız 2018-2019 eğitim öğretim yılının, başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder, bu yanan Eğitim Meşalesi ışığında yollarına devam eden ve ülkemizin yarınlarına yön veren öğretmenlerimiz ile geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize başarılar dilerim. Biliyorum ki, bu dönem evlatları yeni okula başlayan anneler ve babalar; küçük yavrularını, çok kıymetli eğitimcilere teslim etmenin heyecanını yaşıyorlar. Eğitim ve öğretimin, insanın yaşamı boyunca devam eden, çok kıymetli bir unsur, hatta ihtiyaç olduğunu, çocuklarımıza küçük yaşlarda anlatmak hem ailelerin hem de eğitimcilerimizin görevidir.
Bizler rotamızı, ülkemizin teknoloji, bilim, sanat, üretim ve daha pek çok alanda, dünyada parmakla gösterilen ülkeler arasında yer alması yönünde belirledik. Bu doğrultuda ilerlemek adına idarecilerimiz, öğrencilerimiz, en önemlisi de öğretmen ve velilerimize çok önemli görevler düşmektedir.
Yegâne amacımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi ülkemizin değerli birer bireyi olma bilinciyle iyiye doğruya yöneltmek, onların iyi birer vatandaş olarak ülkesine ve milletine faydalı olma şuuruna erişmelerini sağlamaktır. Bu itibarla bizler aileler ve öğretmenler olarak, sahip olduğumuz birikimi daha bilinçli ve etkili kullanarak çocuklarımızın dünyadaki emsalleriyle her alanda rekabet gücü olan bir nesil yetiştirmek için kullanmalıyız.
Eğitimin kıymetini, küçük yaşlarda anlayan ve donanımlı bireyler yetiştirilmesini arzu ediyor, bu vesile ile de 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının üstün başarıların yaşandığı hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021