SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Hatay’da Tır makas attı: 2 ölü 4 yaralı

Hatay’da Tır makas attı: 2 ölü 4 yaralı

A - +

Yerel Haberler - 13.08.2026 - 7:55

Hatay’da Tır makas attı: 2 ölü 4 yaralı

HATAY – BHA 

Ö.Ö. idaresindeki 60 AHU 248 plakalı tır, Dörtyol-Erzin Otoyolu’nun Kuzuculu Mahallesi mevkiinde makaslama yapması nedeniyle sürücünün kontrolünden çıktı. Aynı istikamette seyreden yolcu otobüsü ve Mert Aysüt yönetimindeki 31 AHR 776 plakalı otomobil, tırın dorsesine çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, otoyol jandarması ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Aysüt ve beraberindeki Ahmet Baran Çapar, Ecem B, Çağla U, Derya Ö. ve İbrahim Y. yaralandı. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Aysüt ve Çapar, hayatını kaybetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021