SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » AKK Başkanı ve ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz Lahey Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’ı ziyaret etti

AKK Başkanı ve ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz Lahey Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’ı ziyaret etti

A - +

Yerel Haberler - 16.06.2026 - 0:00

AKK Başkanı ve ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz Lahey Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’ı ziyaret etti

ANKARA – BHA

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretlere bir yenisini daha ekleyerek, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Baran ve beraberindeki Yönetici Heyet eşliğinde, ATO’nun milli katılım organizasyonunu üstlendiği dünyanın önemli proje taşımacılığı ve lojistik etkinliklerinden biri olan Breakbulk Europe öncesinde T.C. Lahey Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye ile Avrupa arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi, Ankara iş dünyasının uluslararası alandaki temsil gücünün artırılması gibi birçok önemli konu konuşuldu.

Yazgan’a Seyir Defteri takdim edildi 

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından, Halil İbrahim Yılmaz tarafından Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan’a AKK’nin 2019 yılından itibaren gerçekleştirdiği projeleri içeren Seyir Defteri takdim edildi.

Ziyarette Halil İbrahim Yılmaz ve Gürsel Baran’ın yanı sıra; ATO Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Özyolu ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Karabudak da yer aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021