
İSTANBUL-BHA
Miami’de düzenlenen basın toplantısında konuşan milli futbolcu, Türkiye’nin hiçbir rakipten çekinmediğini vurgulayarak iddialı mesajlar verdi. Dünya Kupası’nda olası rakiplerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Arda Güler, özgüven dolu sözleriyle öne çıktı.
“Kİm gelirse gelsin oynamak isterim. Kimseden çekincemiz yok. O yüzden bize rakip fark etmez.” ifadelerini kullanan genç yıldız, A Milli Takım’ın büyük hedefler peşinde olduğunu gösterdi.
Türkiye’nin Dünya Kupası’nın sürpriz ekiplerinden biri olarak gösterilmesini değerlendiren Arda Güler, son yıllarda ortaya koydukları performansın bu algıyı oluşturduğunu söyledi. İlk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten milli futbolcu, “İki senedir çok önemli maçlar ve mücadeleler gösterdik. Belli bir noktada olduğumuzu dünyaya kanıtladık. Daha iyisini yapabileceğimizi biliyorum. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum.” dedi.
Dünya Kupası’nda, 2002 Dünya Kupası kadrosunun önemli isimlerinden Tugay Kerimoğlu’nun giydiği 8 numaralı formayı taşıyacak olan Arda Güler, bunun kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getirdi. Dünya Kupası’nın önemini ailesinden dinleyerek büyüdüğünü ifade eden Arda, “Bu bizim hayalimiz. Dünya Kupası’na son gittiğimizde ben daha doğmamıştım. Buraya katılmak için çok çabaladık. Boşuna gelmediğimizi göstermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Kariyerindeki yükselişi de değerlendiren Arda Güler, bireysel başarıdan çok takım başarısına odaklandığını belirtti.
“Sahne benim duygusu almadım. Çünkü takım olarak oynayacağız. İnşallah en iyi günleri hep beraber yaşayacağız.” diyen milli futbolcu, “Gerçekten hayallerimi yaşıyorum. Kendim bir plan çizsem bu kadar güzel olmazdı.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
06 Haziran 2026 Isparta’da festival coşkusu Sorkuncak Köyü’nde devam etti
06 Haziran 2026 İstanbul’da 2 suç örgütüne operasyon: 27 şüpheli gözaltında
06 Haziran 2026 Ankara’da kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Bakan Gürlek: Adaletin terazisi kimsenin servetine veya statüsüne göre tartmaz
0:00 Kelkit Irmağı’nda kaybolan genç için arama çalışmaları sürüyor
0:00 ÜAK yönetim kurulu, ISUBÜ ev sahipliğinde toplandı
0:00 Trabzonspor Malinovskyi’yi açıkladı: İki transfer daha yolda
0:00 Malatya Akçadağ’da 16 mahalleyi kapsayan toplulaştırma kararı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
