DÜZCE – BHA
Cumhuriyet Kadınları Düzce Şubesi tarafından “anneler günü” adına düzenlenen kahvaltılı programa konuşmacı olarak davet edilen Prof. Dr. Gülümser Heper, toplumda yükselen şiddetin bulaşıcı hastalıktan farkı olmadığını dile getirerek “herkesin risk altında olduğunu” hatırlatarak önlem almak için devlete de bizlere de bir takım görevler düştüğünü dile getirdi.
Prof. Heper, emperyalizmin şiddeti toplumları çökertmek için kullandığını belirterek “Bu saldırıya karşı milli bir duruşla hiçbir ayrım yapmadan bir araya gelmenin yaratacağı sinerji, Düzceden Türkiyeye yayılacak bir ışık olabilir” dedi.
Cumhuriyet Kadınları Düzce Şube Başkanı Ayşe Sönmez de yaptığı konuşmada kadınların el ele vererek “uyuşturucudan şiddette bütün sorunlara el atmasının zamanı geldi” diyerek “Kurtuluş savaşımızdaki gibi milli bir kadın hareketi başlatalım toplumumuzdaki kutuplaşmayı kadınlar arasında bitirip tüm halkımıza umut olalım” dedi.
Kahvaltı programına kent konseyi kadın meclisi dönem Başkanı Zeliha Altıntaş, Genel Sekreter Ayfer Yüksel, Kültür ve Çalışma Grubu başkanı Pakize Sadık Güler, Ahilik başkanı Emel Gegeç, Sanat ve Üretim çalışma gurubu başkanı Elif Demir, Nikah memuru Asiye Durnacı, Yardım Sevenler Derneği yönetim kurulu üyesi Süheyla Güney, Atatürkçü Düşünce Derneği onursal başkanı Nevin Teke başta olmak üzere çok sayıda kadın katılım sağlayarak programı dikkatlice izlediler.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
12 Mayıs 2026 AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
12 Mayıs 2026 Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
0:00 Motorin fiyatları ne kadar oldu?
0:00 AÇÜ’de İlk Yardım Farkındalığı etkinliği
0:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP yönetiminin kirli siyaseti bizi yolumuzdan alıkoyamaz
0:00 Gölbaşı Belediyesi’nce düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
