Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Çankaya’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

Çankaya’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

A - +

Yerel Haberler - 30.04.2026 - 0:00

Çankaya’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

ANKARA – BHA

Çankaya Belediyesi, Mühye’de bulunan kurban satış ve kesim alanında altyapı düzenlemeleri, temizlik ve çevre güvenliğine yönelik çalışmalarına başladı. Alan içerisinde hem satıcılar hem de vatandaşlar için ihtiyaç duyulan tüm detayların planlandı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de hazırlıkları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güner, incelemelerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mühye’de kurban satış ve kesim alanımızı gezdik, hazırlık çalışmalarını yerinde inceledik. Komşularımıza sağlıklı ve güvenli bir ortam sunmak için titizlikle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı süresince alanda veteriner hizmetleri, zabıta denetimleri ve temizlik ekipleri kesintisiz görev yapacak. Olası kazalara karşı sağlık ekipleri de alanda hazır bulunacak. Ayrıca kurban ibadetini gerçekleştirmek üzere alana gelen vatandaşlara su, çay gibi ikramlar sunulacak. Alan, vatandaşların ibadetlerini huzur ve güven içinde gerçekleştirebilmeleri için bayram öncesinde hazır hale getirilecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021