23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu

KARS – BHA
Susuz Kaymakamı Muhammed Emin Tutal başkanlığında düzenlenen İlçe Trafik Komisyonu toplantısına, Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Okay Ulakcı ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantının ana gündemini, ilçede trafik güvenliğinin sağlanması, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi oluşturdu. Özellikle son dönemde artış gösteren kaldırım işgalleri ve yayaların kaldırımları etkin şekilde kullanamaması konusu üzerinde duruldu. Yetkililer, bu durumun hem yaya güvenliğini tehlikeye attığını hem de trafik akışını olumsuz etkilediğini vurguladı.
Komisyon toplantısında ayrıca, araç ve yaya trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi için alınması gereken tedbirler ele alındı. İlçe genelinde yol emniyetinin artırılması, trafik işaret ve levhalarının gözden geçirilmesi, denetimlerin sıklaştırılması ve özellikle yoğun bölgelerde yeni düzenlemelerin yapılması gibi konular görüşüldü.
Kaymakam Tutal, toplantıda yaptığı değerlendirmede vatandaşların can ve mal güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirterek, trafik kurallarına uyumun artırılması için hem denetimlerin hem de bilinçlendirme çalışmalarının önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Yantemur ise yerel yönetim olarak altyapı ve düzenleme çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Toplantı sonunda, ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışarak belirlenen sorunlara hızlı çözümler üretmesi ve alınan kararların sahada etkin şekilde uygulanması konusunda mutabakata varıldı. İlçe genelinde trafik düzeninin iyileştirilmesi ve vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
16 Ekim 2026 ÖSYM’den adaylara hafta sonu sınavı duyurusu
16 Ekim 2026 AKK’de engelli bireyler için sanatın gücü konuşuldu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
17:59 İstanbul’da amatör maçlar ertelendi, Süper Lig’de karşılaşmalar oynanacak
17:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamboçya ile ilişkilerimiz hızla gelişiyor
16:55 Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı Yokuş Uzun: “Mekke Anlaşması’nı Reddedin!”
15:45 Çay demleme teknolojilerinin güçlü markası Ateşe Makine, IBAKTECH 2026’da göz doldurdu
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:46 Elif Duru’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Sevgisiz Toplumlarda Nefret Çoğalır”
15:10 TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım
16:00 Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın
11:30 Birlikhaber.com Yayın Hayatına Başladı | Hızlı ve Akıllı Haber Platformu
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
