
ANTALYA – BHA
Burdur’da geçmişte belde statüsünde yer alan ve imar planı bulunan dört yerleşim biriminde doğalgaz altyapısı için geri sayım başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerini kapsayan doğalgaz şebeke çalışmalarının çok kısa süre içerisinde sahada başlayacağını duyurdu.
Milletvekili Oğuz, projenin bölge halkının yaşam kalitesini artıracağını belirterek, köylerin daha konforlu ve ekonomik bir enerji kaynağına kavuşacağını ifade etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Oğuz, “Daha önce belde statüsünde bulunan ve imar planına sahip olan Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerimizde doğalgaz çalışmaları çok yakında başlıyor. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak, daha konforlu ve ekonomik bir enerjiye kavuşmalarını sağlayacak bu önemli yatırımın köylerimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla birlikte söz konusu köylerde ısınma maliyetlerinin düşmesi ve yaşam konforunun artması bekleniyor. Projenin sahadaki çalışmalarının kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
12 Mart 2026 Türkiye 5G çağına 1 Nisan’da adım atıyor
12 Mart 2026 Fenerbahçe, 6 eksikle Fatih Karagümrük sınavında
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
16:35 Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’tan Çiftçilere Gübre Uyarısı
16:30 Yeni Aile Sağlığı Merkezlerinin Yapımına Başlandı
9:20 Gülağaç Anaokulu’nda Ramazan Ruhu Canlandı
8:50 Aksaray’da Asansör Sektörü Temsilcileri Ramazan İftarında Buluştu
0:00 “Korkma” ile başlayan direniş: İstiklal Marşı 105 yaşında
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
